On-line csajozás


Társkereső lányok...

Sokan ismerkedünk az internetes társkeresők és szexpartnerkeresők segítségével. Néhányan óriási sikerrel teszik mindezt, néhányan azonban reményüket vesztve kutatnak. Én a sokat tapasztalt kategóriába sorolnám magamat, talán ennek tudható be meglepő népszerűségem. Most azonban rendes leszek és a tudásomat megosztom veletek. Lássuk hát a sikeres online ismerkedés legfontosabb szabályait:

1. A névválasztás

Néhányan azt gondolják, hogy ez nem fontos. Dehogynem. Ezt pillantjuk meg elsőként a másikból, így jelentősége nem elhanyagolható. Mi férfiak is megrettenünk, ha ÖrökSzerelmet beszélgetésre hív bennünket, ellenben ha SexyCica69 teszi mindezt, akkor felcsillan a szemünk. Szóval a jó nick mindenképpen figyelemfelkeltő (mármint női szemmel nézve). Ennek kitalálását mindenki saját fantáziájára bízom, de segítségképpen felsorolok néhány jellemző hibát:

 • a komolytalan: CamSexBoy, Megdug6lak, …
 • a perverz: AlázzPasit, TérdelőSzukátIde, …
 • a férfiatlan (azaz nem férfias): FiuIsmizne23, KopikaPasika, …
 • a túlzottan tréfás: GógyiFelügyelő, SpongyaBob, …
 • az unalmas: Gábor24BP, Zsolt222, …

2. A bemutatkozó írás

Tapasztalataim azt mutatják, hogy ez a legfontosabb pont. Még a képeknél is fontosabb. Kell egy ütős bemutatkozó. Ennek van egy másik nagy előnye is, hiszen így nem kell hosszú első levelekkel fáradozni. Ott a bemutatkozó, abban benne van minden. De mi is legyen benne pontosan? Csakis a valóság, amely szerint éppen te vagy minden nő álma. Stílusos, olvasmányos, helyesírási hibáktól mentes kerek fogalmazás legyen saját magadról, ahol a sorok között az alábbi tulajdonságok olvashatók ki a fürkésző női szempárok számára:

 • szereted a kötődést
 • komoly kapcsolatot keresel
 • szenvedélyes típus vagy
 • van némi egzisztenciád
 • független vagy
 • gondoskodó vagy
 • szórakoztató társ tudsz lenni

Nagyjából ennyi. Lássunk egy rövid mintát:

Sziasztok!

190 cm magas, dokkmunkás felsőtestű, napbarnított bőrű, vállig érő, szőke, selymes hajú, tengerkék szemű férfi vagyok. Egyedül élek a belvárosban, jelenleg független vagyok. Szabadidőmben többnyire a barátok előtt gitározom vagy a motorommal járom a világot. Szenvedélyes társamat keresem hosszútávra, akit kényeztethetek és dédelgethetek. Olyat, aki mellett a mindennapok során is jól érzem magamat.

És most egy-két helytelent is…

1. lehetőség (az informatikus):

public bool SexWithYou(p)
{
if (p.gender != female) return false;

else
int s = 0;
if (p.weight < 60 && p.bust_measurement > 100) s += 2;
if (p.domesticated) s++;
if (p.perverse) s++;

return (s >= 2 ? true : false);
}

2. lehetőség (a sejtelmes):

Szatír vagyok.

3. lehetőség (a megbízható):

Kedves Érdeklődő!
Azért regisztráltam az oldalra, mert komoly és tartós kapcsolatot keresek. Számomra különösen fontos a hűség, az egymáshoz való kötődés és a megbízhatóság, így kérem csak olyanok jelentkezzenek, akikre ez jellemző. Három, legfeljebb négy ilyen lányt keresek magamnak, akikkel boldogan élhetek. Biszexualitás nem feltétel, de ne zavarjon, ha a szemed láttára történnek dolgok, elvégre a leendő kis közösségünkben nem lesznek tabuk. Természetesen a fent említettek rám is érvényesek, így más nőkre rá sem fogok nézni.

3. A képgaléria

Néhány oldalon csak fizetés ellenében lehet megfelelő méretben megtekinteni a képeket. Ott különösen figyeljünk az alábbiakra. Legyen legalább öt kép az albumban, amelyeket mindenki láthat. Ezek között legyen arckép is és egészalakos kép is. Fontos a háttér is, lehetőleg ne egy roskadozó ház előtt pózoljunk vagy a hihetetlenül rendetlen szobánk közepén. Nem jó ötlet takargatni magunkat (ez nem azt jelenti, hogy felnőtt tartalmú képet tegyünk fel, sőt!), gondoljunk csak a csajos adatlapok képalbumaira. Amikor csupán egy női szemet vagy egy macskát ábrázol a kép, esetleg egy gyerekkori képet pillantunk meg, akkor mi a következő lépésünk? Na ugye…

4. Az adatok

Az általam leggyakrabban látogatott ilyesfajta oldalon a társkeresésünk célja három lehetőség kombinációjából tevődik össze: ismerkedés, tartós kapcsolat, szex. A férfiak a megfelelő lehetőség(ek) klikkelése után minderről el is feledkeznek. A nők azonban ezt árgus szemekkel figyelik, sőt a saját kitöltésük alapján csoportokba sorolhatjuk őket:

 • tartós kapcsolat: a nagy szerelmet keresi, az első randitól kezdve a gyűrűről ábrándozik
 • ismerkedés: van barátja, nem valószínű, hogy személyes találkozó összehozható, de szívesen cseveg online
 • szex: kurva, fáradozások nélkül is találhatsz ilyet, nincsenek kevesen a városban
 • ismerkedés, szex: az előző kategória, csak próbálja szépíteni a helyzetet
 • tartós kapcsolat, szex: valamit félreírt az illető
 • ismerkedés, tartós kapcsolat: a legjobb kombináció, ezek a lányok éppen azért vannak ott, hogy sem a pénztárcád, sem az ágyad ne legyen üres
 • ismerkedés, tartós kapcsolat, szex: hasonlít az előző esethez, de a szex megjelölése miatt nagy konkurenciád van, így eléggé kicsi az esély a sikerre

Persze a felsorolás specifikus, de ennek segítségével már más oldalakon is hasznos információkra tehettek szert.

5. A statisztikák

A népszerűségi statisztikák többnyire nyilvánosak, így érdemes erre is figyelni. Mindig hagyjunk olvasatlan leveleket (pl. rendszerüzenetek) és minél több felhasználót próbáljunk az adatlapunk megtekintésére bírni. Ezt elérhetjük levéllel, flörttel vagy egyszerűen az adatlapjának megtekintésével, amennyiben ő látja a látogatóinak listáját. Néhol ez is fizetős.

6. A kapcsolatfelvétel

Mindezek után már nem kell sokat törni magunkat. Választhatunk a jelentkezőkből, de egy kiszemelt lányt is könnyen begyűjthetünk egyetlen “szia”-val is. A csajok naivak. Szerencsére.

‘Így megy ez, ha jó az adatlapod’ – minták (lányok próbálkozása, megtörtént esetek részlete):

18:36:56 *** milyen nők jönnek be neked?
18:37:32 Rafael: budapesti, nőies, szexis, odaadó, kedves, életvidám, okos, megértő, hűséges
18:38:42 *** nah ebből a sexy és a pesti nem stimmelnálam
18:42:42 *** nah ennyi?itt hagytál?

20:21:44 *** szia 🙂
20:22:37 Rafael: szia
20:23:09 *** tetszik a bemutatkozód 🙂 milyen lányt keresel?
20:24:01 Rafael: popószex-mániást nagy mellekkel

(őszintén szólva nem jött be a csaj, gondoltam rövidre zárom a beszélgetést)

20:24:54 *** 🙂 ez eddig oké, de más nem is fontos? 🙂

7. Tippek, trükkök, praktikák

Még néhány apró ötlet.

 • Készítsünk egy olyan (felnőtt: 16+ vagy 18+) képalbumot, amit csak engedéllyel lehet megtekinteni. Sok csaj lusta írni, de ezzel a kattintással szívesen felhívja magára a figyelmünket. Persze a képalbumban nem kell intim dolgoknak szerepelni.
 • Időnként regisztráljunk új adatlapot. Gyanút kelthet, ha már évek óta keresünk.
 • Ne jelöljük be a keresett partner esetén a lánypár lehetőséget. Lánypár talán regisztrálva sincs, de komolytalanná teszi a felhasználót.
 • Az “aranyos” egy – bár nagyon óvatos, de határozottan – negatív jelző. Szóval ne akarj aranyos lenni.
 • Figyeljünk arra, hogy a csajok gyakran csapatban járják ezeket az oldalakat. Ez sok csapdát rejt számunkra, hiszen ők folyamatosan kommunikálnak egymással a kisebb-nagyobb sikereikről. Legyünk bátrak, de óvatosak!
 • Soha ne próbálkozzunk azoknál a lányoknál, akiknek a vak leány története szerepel a bemutatkozóban.
Reklámok

2 hozzászólás to “On-line csajozás”

 1. Íme egy tökéletes adatlap-sablon, ami legújabb elmélkedésem gyümölcse. Most megosztom lelkes olvasótáborommal, mert megérdemlitek.
  =======================================
  ..:: FogorvosFred ::..
  =======================================
  ..:: Mottó, cím ::..

  ‘A doktor úr ismét rendel’
  ——————————————————————–
  ..:: Bemutatkozás ::..

  Sziasztok!
  Mesélek magamról egy keveset, hogy ne csupán a ‘lélektelen’ fotók és paraméterek alapján alkossatok kezdeti véleményt rólam.
  … (Néhány mondat bla-bla, amelyből világosan kiderül, hogy nem fogorvos a szakmád. Legyen kellően hosszú ahhoz, hogy igazi csattanó legyen a befejezés, de ne annyira hosszú, hogy senki ne is jusson el oda.)
  Azt hiszem első körben ennyi elég lesz. Fred barátommal (mert ugye manapság mindenki elkereszteli a legintimebb testrészét, így én sem lehetek kivétel) várjuk a bátor jelentkezőket 😉
  Ui.: Fred inkább cselekedni szeret, mintsem olvasni, szóval elsősorban nekem címezzétek az írásokat.
  =======================================

 2. Újabb gyöngyszem. Minden bizonnyal a mai fiatal lányok ideális társa 😀
  ==========================================
  Bemutatkozó
  ==========================================
  Sziasztok!
  Komoly kapcsolatot keresve regisztráltam az oldalra. Korábban matrózként sokat utaztam a nagyvilágban, így erre nem volt lehetőségem. Nemrég azonban hazatértem. A West End szomszédságában lakom egyedül egy kétszobás lakásban. Szabadidőmet többnyire küzdősporttal, motorozással és persze szórakozással töltöm. Alapvetően őszinte és életvidám férfi vagyok. Néhány mondat a kedves családomról is. Apám egy belvárosi hostess-közvetítő cég alkalmazottja. Néha panaszkodik is amiatt, hogy nem született lánya, pedig mindig van (természetesen nem erotikus) munka a cégnél. Hát igen, minket nem szervezhet be 🙂 Anyám a Mayo Chix-nél dolgozik. Az új kollekciók Budapestre szállításáért felelős. Munkájából fakadóan kevés szabadideje marad, gyakran tárgyal külföldi divattervezőkkel. Bátyám Amerikában tanult és egy helyi kosárlabda-csapatban is játszott. Egykori csapattársai azóta néha meglátogatnak minket Budapesten. Mondjuk ennek kellemetlen oldala is akad, hiszen azok a magas, afroamerikai srácok aztán nem szégyenlősek. Volt barátnőmmel éppen azért kellett szakítanom, mert a csapattal találtam egy ágyban…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: